За Welland Medical

Welland Medical е иноватор в грижата за стоми. Специализирана е в дизайна, развитието и производството на стома продукти и аксесоари, като използва материали от най-високо качество.

Британската фирма Welland Medical e създадена през 1988 г. и е от водещите производители на стома продукти в Обединеното кралство и света.  

В резултат на тясното сътрудничество с медицински работници, пациенти и организации, Welland Medical предлага на пазара иновативни продукти, които повишават качеството на живот на стомираните пациенти в целия свят.

Визията на Welland – иноватори в стома грижата.

Мисията на Welland  – да предложи на пазара иновативни продукти, които да повишат качеството на живот на стомираните пациенти.

Welland Medical е международно призната и многократно награждавана за иновативните си продукти. Целта на компанията е да гарантира на клиентите си постоянно доверие в продуктите и услугите, които предлага.

Държавния орган за надзор гарантира, че всички дейности са регламентирани, всички процеси са добре изпълнени и са в съответствие с международните регулации, а продуктите са с най-високо качество.

Бързият растеж на Welland Medical е в резултат на последователното предлагане  на продукти, при които водещото е високото качество.

През последните 25 години  Welland Medical се разрасна на международния пазар и изгради познания и професионален опит в различните регулации на всяка страна, както и опит спрямо различните изисквания на клиентите. Резултатът е революционни продукти, които позволяват на Welland да остане водещ световен производител на стома продукти.