Нашите ценности

Броят на пациентите нуждаещи се от следболнично лечение нараства  през последните години. Фирма Уелкеър ЕООД е специализирана в дистрибуцията на продукти, които подпомагат грижата за здравето в домашни условия и предлага решения, които да подобрят качеството на живот на клиентите ни. 

Нашите служители са висококвалифицирани професионалисти, продуктови експерти, агенти грижа за клиентите, служители с медицинско образование и могат да помогнат на клиентите ни да получат най-добрата грижа у дома. Работим заедно със здравни специалисти, болници, клиники и НЗОК, за да гарантираме перфектни резултати.

Всички тези фактори правят Уелкеър вашия най-добър избор.

Уелкеър ЕООД предлага иновативни продукти, специализирани в грижата за различни видове рани и стоми.

Мисията на Уелкеър ЕООД  - доволни клиенти чрез висококачествени продукти и услуги на конкурентни цени.

Ценности -  да предложим решения, които да подобрят качеството на живот на нашите клиенти. Нашият основен приоритет е здравето и благополучието на клиентите ни. 

  • Да популяризираме нашите продукти честно и почтено, като се съобразяваме с особеностите на пазара, търсим и получаваме съответните акредитации.
  • Да контактуваме с всички страни честно и почтено. Почитаме и защитаваме всички служители на компанията. Акцентираме върху непрекъснатото индивидуално и екипно обучение на служителите.

Ценностите ни са въплътени в нашия кодекс. Той полага основите на отговорностите и действията, които водят до оптимални решения за нас, нашите партньори и клиенти.

 

Моля, вижте приложена по-долу фирмената ни политика на български и английски език.